maanantai 4. toukokuuta 2009

Mistä näitä tonttuja oikeen tulee...?

En tiedä, tämä on varmaan joku tauti. Tai sitten se on vaan todiste siitä, että olen tulossa TOSI vanhaksi ja urautuneeksi... Aina kun otan villat esiin ja neulan käteen tuloksena on tonttu. Tonttu. Ja taas uusi tonttu.



Tämä veijari muutti (kai) kaverin saunaan, joten en itse ihan vielä huku näihin. Tämä on myös aika pieni, reilun 10cm korkea, joten sillä on vielä monta vuotta aikaa kasvaa. Vai kuinkas pitkään tontut elävät? Satoja vuosia?

Keramiikkakurssin opettaja joskus sanoi, että ihminen tekee käsillään sitä, mitä "päästä on tulossa". Yksi kurssilainen teki makkaratekniikalla samanlaisia kuppeja. Kuppeja, kuppeja, kuppeja. Ja vaikka kuinka yritti tehdä tällä kertaa erilaisen, niin siitä tuli kuitenkin samanmuotoinen... Kunnes sitten yhtenä iltana siitä tuli erilainen!

Joten minä ehkä hieman odottelen sitä "erilaista". Olkoon se sitten vaikka tonttuMUORI. Ja minkälainen on se pää mistä tulee vaan noita tonttuja? Plop, plop, plop... =)

2 kommenttia:

  1. Veijari on vieläkin olohuoneen pöydällä ilostuttamassa meitä, eikä ole edelleenkään päässyt tutustumaan muihin saunatonttuihin.

    VastaaPoista
  2. Se on hyvä pää, josta noita komeita tonttuja tulee ;-D Tuokin ihanan myhäilevä, vihtoineen saunaan menossa <3

    VastaaPoista